Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان کشور تا پایان سال، عدم صدور مجوز برای انتشار رمزارز از سوی بانک مرکزی، بکارگیری توان بانک مرکزی برای رفع موانع فعالان بخش غیر دولتی، استقرار نظام هوشمند مالیاتی برخی از عناوین اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین عناوین اخبار اقتصادی امروز (۲۳ تیر ماه) به شرح زیر است:

سامانه ملی املاک و اسکان کشور تا پایان سال راه اندازی می شود

«عباس فرهادیه» شب گذشته (شنبه 22 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره اما و اگرهای اجرا نشدن قانون مالیات بر خانه‌های خالی و عدم ایجاد سامانه ملی املاک و اسکان کشور پس از تصویب قانون گرفتن مالیات از خانه های خالی در سال 94 و مکلف شدن وزارت راه و شهرسازی به ایجاد این سامانه گفت: قانون مالیات مستقیم سال 94 حجم زیادی از تکلیف را برای سازمان امور مالیاتی و وزارت امور اقتصادی مقرر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در  تبصره 7 قانون 169 مکرر نیز وزارت شهرسازی را مکلف شده بعد از گذشت 6 ماه سامانه ملی املاک و اسکان کشور را ایجاد کندف گفت: بعد از تصویب قانون، وزارت راه و شهرسازی در این باره بررسی هایی انجام داد و متوجه شد پایه این قانون در وزارت راه و شهرسازی وجود ندارد که برای اطلاعات نیاز به سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور، سازمان ثبت احوال، دستگاه های خدمات رسان، شرکت اپراتورهای تلفن همراه و ثابت و شرکت پست برای اخذ اطلاعات پستی است تا اطلاعات پایه را در اختیار ما قرار دهند.

 

وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن سامانه اسناد ملی جلسات متعددی برگزار شده است، گفت: دادستانی کل کشور نیز برای حل مشکلات و هماهنگ کردن دادن اطلاعات ورود کرده اند به طور مثال دادستانی از شرکت های اپراتور همراه برای دادن اطلاعات تلفنی اشخاص به ما کمک کرده است.

 

بخشی از مشکلات مسکن با قانون مالیات بر خانه های خالی حل می شود

«سعید توتونچی» شب گذشته (شنبه 22 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره قانون مالیات از خانه های خالی با اشاره به اینکه شخصا در فرایند تدوین، تصویب و تهیه لایحه اصلاحیه مالیات های مستقیم در مجلس بوده و تمام مسائل و حواشی کارشناسی را واقف است، گفت: در فرایند بررسی لایحه تقدیمی دولت؛ مجلس مقرر کرد برای اینکه دولت بتواند در راستای هدایت بازارها و جلوگیری از عدم تعادل آنها و کمک به تخصیص بهینه منابع استفاده کند.

 

مدیرکل پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان امور مالیاتی ادامه داد: مجلس در ماده 54 برای شهرهای بالای 100 هزار جمعیت و خانه های خالی در قانون مالیاتی حکم 169 مکرر را تدوین کرد. در حکم تبصره 7 ماده قانون 169 مکرر اجرای هر قانون مستلزم لوازمی است که  نرخ، پایه و اطلاعات دارندگان برای مالیات بردارایی اشخاص سه جز یک نظام مالیاتی هستند که با هدف از بین بردن عدم تعادل، تبصره 7 لازمه اجرای حکم و قانون است.

 

توتونچی با اشاره به اینکه دستگاه های نظارتی، مجلس سازمان بازرسی به سازمان امور مالیاتی نامه زده اند و پیگیر معضل مسکن برای اقشاری از جامعه هستندف گفت: یکی از راه های حل این معضل اجرای قانون مالیات بر خانه های خالی است.

 

وی درباره سامانه ملی املاک و اسکان کشور نیز با اشاره به اینکه مسئولیت این سامانه با وزارت مسکن و شهرسازی است، گفت: طبق آمار اطلاعات بر اساس آمار سرشماری شده در سال 95، حدود  3 میلیون و 890 واحد مسکونی در تهران داشتیم که 13درصد آن خالی بوده است که این نسبت بالا نشان دهنده این است که به دلایل مختلف اقتصادی، مالی و فرهنگی این انگیزه در کشور وجود دارد.

 

مالیات بر خانه های خالی نمی تواند روی قیمت به صورت چشمگیر تاثیر بگذارد

«مهدی روانشادنیا» شب گذشته (شنبه 22 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره قانون مالیات بر خانه های خالی گفت: در موضوع مالیات بر خانه های خالی، بزرگنمایی صورت گرفته است. هر وقت مردم در خصوص مسکن با مشکل مواجه می شوند، برخی بحث مالیات بر خانه های خالی را مطرح می کنند.

 

کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه خالی ماندن خانه ها به دلایل متعدی است، گفت: خالی ماندن خانه ها  به دلایلی مانند حقوقی یا فنی است و به همین دلیل طراحی مالیات را با مشکل مواجه کرده است.

 

روانشادنیا با اشاره به موانع قانونی در اجرایی نشدن قانون مالیات بر خانه های خالی افزود: در قانون هزینه ای که برای خانه های خالی در نظر گرفته شده در صورت اجرایی شدن هم بسیار ناچیز است.

 

روانشادنیا با اشاره به اینکه عرضه واحدهای خالی بعد از افزایش قیمت بیشتر هم شده است، گفت: مالیات بر خانه های خالی نمی تواند روی قیمت به صورت چشمگیر تاثیر بگذارد.

 

مجوزی برای انتشار رمزارز از سوی بانک مرکزی صادر نشده است

در پی انتشار اخباری در خصوص انتشار رمزارز بومی با مجوز این بانک، به آگاهی هم میهنان گرامی می‌رساند که سیاست بانک مرکزی در خصوص رمزارزها طی بیانیه مورخ ١٩ تیرماه ۱۳۹۸ به روشنی اعلام شده و هیچ شخص حقیقی و حقوقی در خصوص انتشار رمزارز با برخی اسامی مطرح شده از این بانک، مجوزی دریافت نکرده است.

 

بکارگیری توان بانک مرکزی برای رفع موانع فعالان بخش غیر دولتی

«عبدالناصر همتی» در نشست هم اندیشی رییس کل بانک مرکزی با اعضای هیئت رئیسه اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف ایران با تاکید بر اینکه بخش غیردولتی بازوی توانمند اقتصاد کشور است، تصریح کرد: بانک مرکزی تمام تلاش خود را برای رفع موانع فعالان بخش غیردولتی به کار می‌گیرد.


   
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به نزدیک شدن نرخ ارز بازار آزاد به ارز نیما گفت: خوشبختانه بازار ارز از ثبات برخوردار است و روند بازگشت ارز حاصل از صادرات بهبود یافته است که نشانه استقبال فعالان اقتصادی از سیاست های ارزی اخیر است.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین در پاسخ به درخواست های فعالان اقتصادی بخش های غیردولتی برای تامین مالی واحدهای تولیدی به تشریح برنامه های بانک مرکزی برای هدایت نقدینگی به واحدهای تولیدی پرداخت و گفت: بانک مرکزی حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط را به طور جدی پیگیری می کند.

وی ادامه داد: در همین راستا و به منظور جلوگیری از رکود، برنامه های جدید بانک مرکزی پس از نظرخواهی از کارشناسان پولی کشور درحال تدوین است و در قالب «طرح تامین مالی مولد» اجرایی خواهد شد.    

استقرار نظام هوشمند مالیاتی/ روابط چهره به چهره حذف می‌شود

فرهاد دژپسند» با اشاره به نشست خود و مدیران سازمان امور مالیاتی با رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی که باید کم کم نفت از بودجه خارج و در آینده نه چندان دور رابطه نفت و بودجه قطع شود، تمرکز کشور باید روی بحث مالیات قرار گیرد.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: درآمدهای مالیاتی که به دنبال وصول آن هستیم باید به گونه ای باشد که به بخش تولید و فعالیت های سالم اقتصادی آسیب نرساند که لازمه این موضوع سامان دادن نظام اطلاعاتی است، یعنی نظام اطلاعاتی از گسترش و جامعیت لازم برخوردار باشد تا تمامی سطوح را پوشش دهد.

 

ایجاد تقاطع اطلاعاتی

وی با بیان اینکه باید در کشور تقاطع اطلاعاتی ایجاد شود، ادامه داد: باید اطلاعات سازمان امور مالیاتی با اطلاعات مابقی دستگاه ها درباره یک مودی تقاطع داده شده و پالایش شود که این موضوع دقت کار را بالا برده و وصول مالیات را بر مبنای اصول به حداکثر رسانده و اجحاف مالیاتی برای مودی را به حداقل می رساند که این موضوع یک گام به جلو است.

 

دژپسند با بیان اینکه ضمن نیاز به درآمد مالیاتی نباید به مودی فشار وارد شود، تاکید کرد: اگر موضوع تقاطع اطلاعاتی رخ دهد مالیات یک اهرم فشار برای فعالان اقتصادی نمی شود، بلکه یک اهرم برای توسعه فعالیت های اقتصادی سالم کشور شده و کارکرد آن نیز تغییر می یابد.

 

کاهش ۹۸۰۰ تومانی قیمت هر گرم طلا/دلار در کانال ۱۲ هزار تومان

هر گرم طلای 18 عیار امروز (یکشنبه 23 تیرماه) به قیمت 419 هزار و 545 تومان و هر انش طلا در بازارهای جهانی با قیمت 1415 دلار معامله می شود. امروز سکه بهار آزادی طرح جدید 4 میلیون و 390 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 4 میلیون و 250 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 2 میلیون و 250 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی یک میلیون و 380 هزار تومان و سکه یک گرمی 970 هزار تومان ارزشگذاری شده است.

 

این در حالی است که روز گذشته (شنبه 22 تیرماه) هر گرم طلای 18 عیار 429 هزار و 381 تومان و سکه بهار آزادی طرح جدید، سکه بهار آزادی طرح قدیم، نیم سکه بهار آزادی، ربع سکه بهار آزادی و سکه یک گرمی به ترتیب با قیمت های 4 میلیون و 515 هزار تومان، 4 میلیون و 320 هزار تومان، 2 میلیون و 300 هزار تومان، یک میلیون و 400 هزار تومان و 970 تومان مبادله می شد. بررسی قیمت این 2 روز در بازار طلا حاکی از کاهش 9836 تومانی قیمت در هر گرم طلا است.

 

بنابراین گزارش، امروز (یکشنبه 23 تیرماه) در بازار آزاد دلار 12 هزار و 590 تومان، یورو 14 هزار و 500 تومان، پوند 15 هزار و 880 تومان، درهم امارات 3440 تومان، لیر ترکیه 2210 تومانف یوان چین 1837 تومان، دلار کانادا 9696 تومان، دلار استرالیا 8868 تومان، فرانک سوئیس 12 هزار و 839 تومان، کرون سوئد 1347 تومان ارزشگذاری شده است./

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع حجاب و عفاف عفاف و حجاب نماز جمعه هفته عفاف و حجاب ولادت امام رضا ع روزنامه جشن های دهه کرامت چهارمحال و بختیاری اقتصادی اقتصاد خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است

 موضوع اجرای سامانه جامع تجارت در روزهای اخیر همانند سال گذشته اعتراض و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای بزرگ دادوستد طلا در شهرهایی نظیر تهران و تبریز را به همراه داشته است. بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران علاوه بر تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در پایتخت، در مورد بی‌توجهی به درخواست‌ طلافروش‌ها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت صحبت کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، الزام به اجرای سامانه جامع تجارت از ابتدای سال گذشته اعتراض‌های جسته‌گریخته این صنف را در سراسر کشور در برهه‌های زمانی مختلف به همراه داشته است؛ در جریان راه‌اندازی و اجرای این سامانه در مقطعی از سال ۱۴۰۲ حساب‌های بانکی برخی از فعالان صنف طلا بسته شد.

بعد از کشمکش‌های فراوان، فعالان این صنف ملزم به اجرای سامانه تجارت از هفتم فروردین امسال شدند که در روزهای اخیر بار دیگر اعتراضات و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای طلا در شهرهای بزرگ را به دنبال داشته است.

سامانه جامع تجارت بدون اصلاحات لازم‌الاجرا شد

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا، سکه و جواهر تهران با تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در تهران به تجارت‌نیوز گفت: «فعالان صنفی به اجرایی شدن مجدد سامانه جامع تجارت و بی‌تفاوتی به درخواست‌هایی که صنف طلا درباره ایجاد اصلاحات در مساله مذکور داشته‌اند اعتراض دارند؛ زیرا بعد از گذشت سه ماه هیچ تغییری حاصل نشده است.»

او با اشاره به اینکه به طور رسمی اعلام شده اجرای سامانه جامع تجارت بی‌کم‌وکاست لازم‌الاجراست اظهار کرد: «طلافروش‌ها نیز نسبت به بی‌توجهی به اعتراضات‌شان و اصلاح نشدن مواردی از این سامانه واکنش نشان داده‌اند.»

بذرافشان تاکید کرد: «در خصوص شرایط صنف طلا و چرخه تولید و توزیع، جلسات متعددی برگزار شده است؛ زیرا در بسیاری از مسائل این سامانه برای صنف طلا قابل اجرا نیست.»

اعتراض از ترس دریافت مالیات بر عایدی 

او موضوع ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت را غیرقابل اجرا دانست و افزود: «صنعت و صنف طلا و جواهر فرایند خاصی در چرخه تولید و توزیع دارد. علاوه بر این، بسیاری از فعالان صنفی بابت دریافت احتمالی مالیات بر عایدی در آینده نگران‌اند و این موضوع باعث شده به اجرایی شدن مجدد این سامانه واکنش نشان دهند.»

رئیس اتحادیه طلا خاطرنشان کرد: «طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات انجام شود اما هیچ‌گونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین استفاده از این سامانه را لازم‌الاجرا کرده‌اند و اعتراضات کسبه این صنف به همین دلیل است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک طلافروشی با گردش مالی 9 هزار میلیارد تومان کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم) مالیات حدود نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه!

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد